Tweelingwieg Louris huren

Ons doel is om jullie als (aanstaand) ouderpaar zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Slaap/rust is een belangrijke levensbehoefte, zeker voor baby’s. Om jullie daar zoveel mogelijk in te ontlasten, hebben wij een totaalpakket samengesteld. Je huurt niet alleen de tweelingwieg, maar krijgt er de complete aankleding bijgeleverd. Wat zit er standaard in je tweelingwieg-kit?

  • Twee matrasjes
  • Twee toppers
  • Twee witte hoeslakens
  • Vier overtrekjes
  • Twee duo dekentjes (voor vier seizoenen)
  • Een hemeltje, afgewerkt met kant
  • Vanzelfsprekend het bed

Veilig
Het is van levensbelang dat jullie kinderen comfortabel in de tweelingwieg kunnen slapen. Louris levert daarom volledig wasbare matrasjes. Deze matrasjes zijn antiallergisch en luchtdoorlatend. Op de matrasjes leg je een topper. De topper is voorzien van een 3D-luchtlaag, waardoor de topper maximaal ventileert. Bij het matras leveren wij een speciaal hoeslaken met zeer open structuur. Dit hoeslaken neemt beter vocht op dan een standaard hoeslaken en het droogt ook nog eens 30% sneller. Dubbele winst.

Kleuren
Bij de overtrekjes, die ook als gewone lakentjes gebruikt kunnen worden, kun je kiezen uit maar liefst zes kleuren: baby blauw, fuchsia-roze, lila, grijs, mint of rood. Gezond en veilig slapen staat bij Louris op nummer één. Dankzij de hoogwaardige materialen kunnen jullie de tweeling zonder zorgen in hun bedje laten slapen. De tweelingwieg-bodemplaat kan het gewicht van een volwassene dragen. Over sterk en veilig gesproken.

Kosten
Een prachtige tweelingwieg huur je al voor € 10,50 per week. Gemiddeld genomen worden de tweelingwiegen 16, 17 weken gehuurd. Wij vragen een borgsom van € 100,- die twee weken voor de aanvang van de huurperiode moet worden voldaan. Je ontvangt aan het einde van de huurperiode een totaalfactuur waarin de borgsom wordt verrekend.

Bezorgen of ophalen
De tweelingwieg wordt geleverd in een koffer van 1×1 meter en kan door ons worden bezorgd of door jullie worden opgehaald in Kesteren of Vuren. Als jullie ervoor kiezen om de tweelingwieg te laten bezorgen dan hanteren wij bezorgkosten (enkele reis):
– straal 1: 0-40 kilometer, € 20
– straal 2: 40-70 kilometer, € 30
– straal 3: 70-110 kilometer, € 40
– straal 4: 110 kilometer en verder, € 50

tweelingwieg lakentje mint

Mint

Tweelingwieg inclusief lakentjes - baby-blauw

Baby-blauw


Tweelingwieg inclusief lakentjes - babyroze

Baby-roze

Tweelingwieg inclusief lakentjes - fuchsia-roze

Fuchsia


Tweelingwieg inclusief lakentjes - lila

Lila

Tweelingwieg inclusief lakentjes - grijs

Grijs

Huurprijs en huurperiode:

Huurprijs tweelingwieg per week:
€ 10,50 (incl. btw)

De gemiddelde huurperiode is 20 weken. Onze ervaring is dat de wieg vanaf ongeveer 3 à 4 weken vóór de uitgerekende datum wordt gehuurd. De wieg kun je ophalen in Kesteren of Vuren. Wil je hem liever thuisbezorgd? Dat kan ook! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de reisafstand en stemmen wij tevoren met je af.

TWEELINGWIEG RESERVEREN

Ben je enthousiast geworden? Heb je een vraag of wil je direct een reservering plaatsen? Laat het ons vandaag nog weten. Wij helpen je graag!

Direct reserveren kan op onze reserveer pagina.