Op en top veilig

Onze tweelingwiegen zijn niet alleen prachtig in aanzien, ze zijn ook nog eens veilig! Want natuurlijk wil je je tweeling laten slapen in een heerlijke wieg zonder er over in te zitten of het wel veilig is.

We beginnen bij de dubbele bodemplaat. Mocht er een broer of zus bij de tweeling willen kruipen, geen paniek. De bodemplaat kan het gewicht van een volwassene dragen.

De matras is anti-allergisch, heeft een open celstructuur en blijft duurzaam. De matras heeft een wasbare hoes.

Daarbovenop komt de Airgosafe ideale matrastopper: Volledig ventilerende hoes in 3D. Anti-allergisch. Binnenin zit een losse 10 mm 3D luchtlaag die zorgt voor een optimale ventilatie. Door zijn hoge opbouw is deze topper vooral voor baby’s uitzonderlijk veilig door de vlotte warme luchtafvoer én aanvoer van verse lucht.

Het hoeslaken zorgt voor verkoeling in de zomer en voor warmte in de winter. Het hoeslaken is luchtdoorlatend en vochtafdrijvend. Bovendien is het gemaakt van natuurlijk materiaal.Op en top veilig dus!

Met het katoenen lakentje en duodekentje ( je kan dus kiezen voor een enkel of dubbel dekentje) stop je ieder kindje elk op hun eigen matrasje lekker in.

Mocht je nog vragen hebben over de veiligheid of wil je iets anders vragen? We staan je graag te woord!

Bel ons op telefoonnummer 0488-750740/06-42920698 of stuur een e-mail naar louristweelingwiegen@outlook.com.

Related Posts