Roze tweelingwieg huren?

Van harte gefeliciteerd! Je bent in verwachting van (dat denken wij tenminste) twee meisjes…! Je bent nu namelijk op de pagina roze tweelingwieg. Wat een leuk vooruitzicht. Je hebt na de bevalling ineens twee mensjes extra waar je voor mag zorgen. Maar…een tweeling betekent van alles twee. Dus ook een roze tweelingwieg. Hoe handig is het dan om een tweelingwieg te huren? Zo kunnen je kleintjes de eerste tijd samen in een bedje slapen.

Alle stijlen

Een roze tweelingwieg past echt bij een meisjestweeling. Bij Louris hebben we een eigen ontwerp tweelingwieg. Daardoor past deze wieg in een romantische stijl, maar ook in een landelijke of moderne stijl komt de tweelingwieg prima tot z’n recht. Door z’n zachtroze kleur kun je in de babykamer gemakkelijk met andere kleuren werken, zodat kamer en wieg een mooie twee-eenheid worden.

Handige transportkoffer

Je roze tweelingwieg wordt of bij je thuisbezorgd of je haalt ‘m af in Kesteren of Vuren. Alle onderdelen voor de wieg zitten in één transportkoffer. Superhandig! Je kunt de wieg door ons in elkaar laten zetten op de plek waar jij wilt. Dankzij de eenvoudige beschrijving kun je het ook zelf. Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier.

Complete set

Louris tweelingwiegen verhuurt roze tweelingwiegen als complete set. Je krijgt niet alleen een wieg, maar ook matrasjes, toppers, hoeslakens, lakens en dekentjes. Je kunt kiezen uit zes kleuren. In stijl met de wieg in fuchsia-roze, maar ook mint, rood, baby-blauw, lila en grijs zijn mogelijk. Wat kies jij voor jouw kleintjes?

roze-wieg-detail

roze-wieg-1

roze-wieg-2

Meer informatie over de roze tweelingwieg? Kijk dan op onze pagina huren. Nog aanvullende vragen? Of wil je direct een afspraak maken voor de levering? Vraag dan vandaag nog naar de beschikbaarheid in jouw gewenste periode.