Tweelingwieg Louris huren

Ons doel is om jullie als (aanstaand) ouderpaar zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Slaap/rust is een belangrijke levensbehoefte, zeker voor baby’s. Om jullie daar zoveel mogelijk in te ontlasten, hebben wij een totaalpakket samengesteld. Je huurt niet alleen de tweelingwieg, maar krijgt er de complete aankleding bijgeleverd. Wat zit er bij:

  • Twee matrasjes
  • Twee toppers
  • Twee witte hoeslakens
  • Vier overtrekjes
  • Twee duo dekentjes (voor vier seizoenen)
  • Een hemeltje, afgewerkt met kant

Veilig
Het is van levensbelang dat jullie kinderen comfortabel in de tweelingwieg kunnen slapen. Louris levert daarom volledig wasbare matrasjes. Deze matrasjes zijn antiallergisch en luchtdoorlatend. Op de matrasjes leg je een topper. De topper is voorzien van een 3D-luchtlaag, waardoor de topper maximaal ventileert. Bij het matras leveren wij een speciaal hoeslaken met zeer open structuur. Dit hoeslaken neemt beter vocht op dan een standaard hoeslaken en het droogt ook nog eens 30% sneller. Dubbele winst.

Kleuren
Bij de overtrekjes, die ook als gewone lakentjes gebruikt kunnen worden, kun je kiezen uit maar liefst zes kleuren: baby blauw, fuchsia-roze, lila, grijs, mint of rood. Gezond en veilig slapen staat bij Louris op nummer één. Dankzij de hoogwaardige materialen kunnen jullie de tweeling zonder zorgen in hun bedje laten slapen. De tweelingwieg-bodemplaat kan het gewicht van een volwassene dragen. Over sterk en veilig gesproken.

Kosten
Een prachtige tweelingwieg huur je voor € 9,50 per week incl. btw.

Gemiddeld genomen worden de tweelingwiegen ongeveer 16 weken gehuurd. Wij vragen een borgsom van € 50,- die ongeveer 2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt voldaan. Je ontvangt tussentijds of na afloop van de huurperiode een factuur van de huurkosten (waarmee de borgsom wordt verrekend).

Bezorgen of ophalen
De tweelingwieg wordt geleverd in een koffer van 1×1 meter en kan door ons worden bezorgd of door jullie worden opgehaald in Kesteren of Vuren. Als jullie ervoor kiezen om de tweelingwieg te laten bezorgen kan dat ook, zie onderaan.

tweelingwieg lakentje mint

Mint

Tweelingwieg inclusief lakentjes - baby-blauw

Baby-blauw


Tweelingwieg inclusief lakentjes - babyroze

Baby-roze

Tweelingwieg inclusief lakentjes - fuchsia-roze

Fuchsia


Tweelingwieg inclusief lakentjes - lila

Lila

Tweelingwieg inclusief lakentjes - grijs

Grijs

Huurprijs en huurperiode:

Huurprijs tweelingwieg per week:
€ 9,50 (incl. btw)

De gemiddelde huurperiode is ongeveer 12 tot 16 weken. Wij adviseren de wieg vanaf 2 weken vóór de uitgerekende datum te reserveren. De huurkosten gaan pas in op de eerste dag van de geboorte en wanneer jullie thuis zijn. De wieg kun je ophalen in Kesteren of Vuren. Wil je hem liever thuisbezorgd? Dat kan ook. Maak gebruik van onze (gratis) bezorgservices. Maak je toch geen gebruik van de wieg of korter dan je van te voren had gedacht is dat geen enkel problemen en hebben wij alle begrip voor. Wij komen de wieg dan weer ophalen.

TWEELINGWIEG RESERVEREN

Ben je enthousiast geworden? Heb je een vraag of wil je direct een reservering plaatsen? Laat het ons vandaag nog weten. Wij helpen je graag.

Direct reserveren kan op onze reserveer pagina.