Tweelingwieg Louris huren

Louris tweelingwiegen is een officieel verhuurbedrijf voor tweelingwiegen. Wil je een mooie en tegelijk klassieke tweelingwieg huren voor jouw kindjes? Huur dan bij Louris tweelingwiegen een stijlvolle houten tweelingwieg. De bedjes zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De tweelingwiegen zijn daardoor zeer stevig en betrouwbaar. Het Louris tweelingbedje heeft een dubbele bodemplaat. Dat geeft niet alleen extra comfort en stevigheid, maar bovenal veiligheid. Tot slot is de tweelingwieg perfect afgewerkt.

Wij verhuren één model tweelingwieg. Dankzij ons eigen ontwerp komt het tweelingbedje perfect uit in een landelijk, klassiek, modern of eigentijds interieur. Louris gaat voor dé perfecte match! Klik hier voor enkele foto’s van de tweelingwieg.

Louris tweelingwieg wit, roze of grijs

Wij verhuren de tweelingwieg in drie kleuren. Je kunt kiezen uit:

  • Louris tweelingwieg wit. Deze wieg past eigenlijk in iedere slaapkamer, ongeacht je woonstijl
  • Louris tweelingwieg roze. Een bijzondere wieg, speciaal voor een meisjestweeling!
  • Louris tweelingwieg grijs. Deze tweelingwieg past én bij een jongenstweeling én bij een meisje en een jongen. Stoer en lief tegelijk.

De afmetingen
Zowel de lengte als de breedte van de tweelingwieg is 86,5 centimeter. De hoogte van de tweelingwieg gemeten aan de zijkant is 80 centimeter. Onze tweelingwieg wordt geleverd in een transportkoffer. De koffer meet 98 bij 101 bij 20 (lxbxh) centimeter. Daardoor past hij in iedere auto, in de kofferbak met wel vaak de achterbank even plat. Overigens: wij bezorgen ook, maak gebruik van onze (gratis) bezorgservices.

Klik op de pagina huren voor meer informatie. Direct en eenvoudig een wieg reserveren? Ga dan naar onze reserveer pagina.