Stoere grijze tweelingwieg

Over een paar maanden is het zover. Je sluit bij gezondheid twee nieuwe wereldburgers in je armen. Jongens, meisjes of een combinatie van beide. Superleuk! Je bereid de komst van een tweeling natuurlijk goed voor. De babykamer maak je in orde, in de sfeer en stijl die bij jou past. Strak en modern? Romantisch en klassiek? Onze grijze Louris tweelingwieg past zich makkelijk aan. Het ligt er helemaal aan hoe je het aankleedt.

Comfortabel

De Louris tweelingwieg is er in roze, wit en dus ook in grijs. De tweelingwieg is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Terecht, want jouw kleintjes verdienen dat! Denk aan een dubbele bodemplaat (ook nog eens veilig!), die zorgt voor stevigheid en comfort. In de grijze tweelingwieg liggen twee matrasjes, die luchtdoorlatend en anti-allergisch zijn. Daaroverheen leg je een topper. Die topper in je tweelingwieg heeft een 3D-luchtlaag, wat zorgt voor maximale ventilatie. Comfortabel slapen dus!

Alles-in-een-tweelingwieg

Eén kind zet je leven al flink op z’n kop, laat staan twee. Daarom wil je logischerwijs gemak. Louris helpt je graag met een alles-in-een-tweelingwieg. Je kunt bij ons niet alleen een tweelingwieg huren, maar in de deal zitten ook alle accessoires. Denk aan matrasjes, toppers, hoeslakentjes, overtrekjes en een hemel. Het hele set kun je afhalen in Vuren of Kesteren, in een handige transportkoffer. Die past zeker weten in je kofferbak of op de achterbank. Wij bezorgen de tweelingwieg ook. Kijk voor bezorgkosten even op de pagina Reserveren. Louris staat voor gemak!

Tweelingwieg Louris Grijs
Mooie, klassieke tweelingwieg

Louris tweelingwieg grijs
Grijze, stoere tweelingwieg

Over de wieg van je kleintjes hoef je niet meer na te denken. Het enige wat je nog moet doen, is reserveren. De grijze tweelingwieg is natuurlijk niet onbeperkt beschikbaar. Reserveer daarom op tijd, zodat je het slapen van je tweeling kunt afstrepen van je lijstje. Heb je meer informatie nodig? Of nog vragen? Kijk dan op onze pagina huren. Of neem contact op! Wij denken graag mee!