Tweelingwieg wit

Je bent zwanger! Gefeliciteerd, en nog wel van twee baby’s tegelijk. Wij van Louris tweelingwiegen hopen dat je een goede zwangerschap hebt. Natuurlijk wil je de komst van de twee kleintjes goed voorbereiden. Een veilige en comfortabele slaapplek is een eerste vereiste. Daarom kun je bij Louris tweelingwiegen huren. Een witte, maar ook een grijze of een roze.

Veilig en mooi

Bij Louris vinden we veiligheid van groot belang. Daarom hebben we in ons ontwerp en bij de keuze van materialen ook veel aandacht besteed aan een veilige tweelingwieg. Het Louris tweelingbedje heeft een dubbele bodemplaat. Die plaat zorgt voor comfort en stevigheid en vooral voor veiligheid. Naast veilig hebben we ook oog voor afwerking. Een witte tweelingwieg is tot in de puntjes fraai afgewerkt. Let op de mooie details!

Zorgeloos voorbereid

Je wilt graag op tijd alles klaar hebben staan. Louris tweelingwiegen neemt je graag alle zorgen uit handen op slaapgebied. De tweelingwieg kun je compleet laten bezorgen voor € 25,00. Je kunt de tweelingwieg ook zelf afhalen in Vuren of Kesteren.

tweelingwieg wit

Mooie klassieke wieg, u kunt hem bij ons huren!
tweelingwieg wit

Meer informatie? Kijk dan op onze pagina huren.