Over ons
Wat doe je als je zelf een tweeling krijgt en je geen passende tweelingwieg kunt vinden? Natuurlijk, dan laat je zelf gewoon een tweelingwieg maken. Zo ééntje waar twee wondertjes samen in kunnen slapen. Veilig, comfortabel en in stijl. Zo begon Louris tweelingwiegen in 2012. Wij, Rianda en Andries Willemse verwachtten in 2011 een tweeling. Zo ontstond Louris, het verhuren van prachtige, stylish tweelingwiegen.

Gezin
Na de tweeling in 2011 volgden er nog twee kinderen. Daardoor zijn we in ons gezin met z’n zessen, een gezellige boel. Drie meiden en één jongen, allemaal mensen met een eigen verhaal. Dankzij de jongen en het meisje (de tweeling) is Louris tweelingwiegen er, zonder hen was er bij ons nooit de wens geweest voor een tweelingwieg…

Anne en Emma in de tweelingwieg

Eigen ontwerp
De zoektocht naar een klassiek-moderne tweelingwieg is niet eenvoudig. Bovendien heb je in de voorbereiding op de geboorte van je tweeling veel aan je hoofd. Het liefste wat je dan hebt, is iemand die dingen uit handen neemt (dat was tenminste wel onze ervaring en inmiddels van vele klanten). Wij hebben met Louris een tweelingwieg ontworpen die in diverse stijlen babykamers en ouderslaapkamers past. Benieuwd naar de kleuren? Wit, grijs en roze.

Anna en Emma in de wieg

Veilig en makkelijk
Het voordeel van een eigen ontwerp tweelingwieg is dat je maximaal kunt inzetten op veiligheid. Dat hebben we bij Louris dus ook gedaan. Naast veilig is Louris ook gewoon makkelijk. Wij bezorgen de gehuurde tweelingwieg bij je thuis, zetten hem zo nodig zelfs op de babykamer neer. En: je krijgt niet alleen een wieg, ook wasbare matrasjes, lakentjes, een hemeltje, toppers en hoeslakentjes zitten bij de huurprijs in. Wij willen graag kennismaken. Wanneer doen we dat?