Verkoop tweelingwieg en accessoires

Je kunt bij Louris je tweelingwieg huren, maar ook kopen is mogelijk! Dan ben jij niet alleen de trotse eigenaar van een tweeling, maar ook van een fraai ontworpen tweelingwieg. We verkopen bij Louris ook matrasjes en andere accessoires.

Veilig en compleet

De Louris tweelingwieg is uniek, omdat hij speciaal voor en door ons is ontworpen. Je kindjes liggen heerlijk bij elkaar in de eerste maanden van hun leven. Comfortabel en vooral veilig! Ze slapen ieder op een eigen matrasje, maar kunnen elkaar wel zien en ruiken. De tweelingwieg beschikt over een stevige en geperforeerde dubbele bodemplaat. Vanwege de hoge kwaliteit van het montagemateriaal is de wieg met slechts 8 schroeven in elkaar te zetten. Eenvoudiger kan niet! Gaat u over tot koop, dan zit ook montagemateriaal bij de prijs in. De tweelingwieg kun je bij ons volledig aankleden met matrasjes, dekentjes, lakentjes (overtrekjes) en een hemeltje. De lakentjes zijn leverbaar in de kleuren lila, grijs, fuchsia en blauw. De wieg is geschilderd met watergedragen grond- en aflakverf van goede kwaliteit.

Prijzen (excl. aankleding)
Tweelingwieg Louris € 445 (incl. btw)

Matrassen en andere accessoires

Naast een tweelingwieg is het bij ons ook mogelijk een matras, hoeslaken of topper te kopen.

Maxxi-air matras

Het betreft een matras van hoge kwaliteit, voor optimaal slaapcomfort. Het Maxxi-air babymatras is volledig luchtdoorlatend én wasbaar. Veiligheid en gezondheid staan hierbij dan ook voorop.

Voordelen:

  • Maximale ventilatie door unieke 3D materialen en schuim met ‘open cellen’
  • Volledig wasbaar; hygiënisch en antiallergisch
  • Talalay-latex voor het beste comfort

Prijs: € 59,95 (incl. btw)

 Maxxi-air topper

De Maxxi-air topper heeft het hoogste lucht-volume. Op die manier garandeert hij MAXXimale ademhaling, ook bij buikligging. De topper kan op een (bestaande) matras gebruikt worden.

Voordelen:

  • Maximale dooradembaarheid
  • Volledig wasbaar en reinigbaar
  • Gevrijwaard van doorlekken en schimmelvorming
  • Door hoogte en ventilatie ligt baby altijd droog
  • Verschuift niet
  • Anti-allergisch

Prijs: € 49,95 (incl. btw)

Maxxi-air hoeslaken dry fit

Bij de matras en topper is ook een speciaal hoeslaken te verkrijgen. Dit hoeslaken is van vochtabsorberend materiaal gemaakt en sneldrogend: 30% sneller dan katoen.

De afmeting is 40 x 80 cm en de kleur is wit.

Prijs: € 7,95 (incl. btw)