Louris babybed

Ben je op zoek naar een mooie wieg voor jouw kindje? Je kunt bij Louris een stijlvolle houten wieg huren!

Voordelen Louris babywieg
Het huren van een wieg bij Louris heeft veel voordelen. Je ontvangt de wieg als totaalpakket. In dat pakket vind je:

  • Maxxi-air matrasje
  • Maxxi-air topper
  • Hoeslakentje
  • 2 lakentjes (kleur naar keuze)
  • Dekentje

Je hebt nergens omkijken naar, Louris regelt het. Jij kunt gaan genieten van een mooie, onbezorgde eerste tijd! Oh ja, je kunt de wieg bij ons ophalen of laten bezorgen. Dat laatste is natuurlijk extra prettig! Huren heeft zo zijn voordelen, dat lees je. Bijkomend voordeel: als je kindje te groot wordt voor het wiegje, hoef je de wieg niet op te bergen. Dat betekent extra ruimte voor andere dingen.

Veiligheid
De wiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnormen. De wiegen van Louris zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. De fraaie afwerking maakt de wieg helemaal af. Zoals het hoort: de wieg biedt veel geborgenheid en slaapcomfort.

Kosten
De kosten voor het huren van een babywieg zijn € 5,00 per week (incl. btw). Onze ervaring leert dat klanten een wieg gemiddeld 20 weken huren. Voor zo’n € 100,- ben je helemaal klaar en tiptop voorbereid op de komst van je kleintje!

Contact
Kijk voor meer informatie over ons gerust rond op deze website. Wij verhuren ook tweelingwiegen en verkopen allerhande accessoires. Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt, neem dan gerust contact met ons op.

Tot ziens bij Louris!